TIM

Filozofija i koncept Dubravkina puta svoje uporište pronalaze u timu ljudi koji vole ono što rade i vjeruju u to. Predanost i posvećenost poslu te jedinstvena znanja i vještine gostima pružaju ukusna, elegantna i sofisticirana iskustva.

Ivan Sučević – chef
Robert Bašić – pastry chef
Tihomir Purišić – head sommelier

Ivan Sučević

chef

Ivan Sučević, naš šef kuhinje pridružio se timu Dubravkinog puta 2012. godine. 2015. godine preuzima poziciju chef da partier za vrijeme šefice kuhinje Priske Thuring, a 2018. g. postaje sous chef tadašnjeg šefa kuhinje Vedrana Petranović, od kojeg preuzima poziciju glavnog šefa 2021. g. On opisuje svoj menu kao kulinarsku vožnju po Mediteranu. Pri kuhanju se uglavnom koristi domaćim proizvodima, istodobno neumorno tražeći nove male proizvođače kako bi pokazao koliko Hrvatska može ponuditi. Ivanova neprestana potreba za istraživanjem prožima cijeli menu. Pružiti gostima nezaboravno iskustvo, isprobati nove stvari, učiti o proizvodima – strasti su koje Ivana potiču da sa svojim timom neprestano pomiče granice.

Tihomir Purišić

Head Sommelier

„Neopisivo mi je zadovoljstvo vidjeti užitak na licima gostiju. Bilo to da iskusnima pružimo neki novi doživljaj bilo pak nekome tek otvorimo vrata u svijet gastronomije, biti dijelom tog trenutka velika mi je nagrada.”
Tihomir Purišić nosi 20 godina iskustva u svim oblicima ugostiteljstva; od poznatih barova, preko ekskluzivnih klubova i hotela, do nekih od najcjenjenijih zagrebačkih restorana. Strastveni je pohoditelj najboljih restorana svijeta i vječno „gladan” istraživač divnog svijeta ića i pića.

Robert Bašić

pastry chef

„Strast, ljubav, mašta – to je ono što me vodi i što se u konačnici pojavljuje na tanjuru.“ Robertov je cilj pomaknuti granice mogućeg, igrati se, iznenaditi, u čemu mu uvelike pomaže petnaestogodišnje iskustvo i članstvo u najelitnijem svjetskom društvu slastičara „Callebaut Chocolate Ambassadors club“ te rad i razmjena iskustva s brojnim svjetskim slastičarima na Chocolate Academy.