Novosti

1710, 2019

Za korisnike Mastercard Premium kartice

Mastercard© vam otvara vrata u doista posebne gastronomske užitke! Za korisnike Premium kartica,  Mastercard© Hrvatska i JRE Hrvatska kreirali su posebno iskustvo: Meet the Chef! Želite li rezervirati svoje Meet the Chef iskustvo u našem restoranu, molimo da to naznačite. Rezervaciju je potrebno napraviti e-mailom najmanje 7 dana prije željenog termina.

1710, 2019

JRE Talent & Passion 2019

Najznačajniji događaj hrvatske obitelji JRE chefova - četvrti po redu JRE Talent&Passion 2019 održati će se u secesijskom paviljonu ribarnice u Rijeci u subotu 16. studenog s početkom u 18:00 h. Dođite i minglajte pod sloganom ''Pick your fish & dish'', jer Chefovi svih 15 restorana kuhaju izravno pred Vama, a svrha s kojom se ove godine skupljamo jest opremanje praktikuma Ugostiteljske škole u Opatiji.

1710, 2019

JRE za mlade

Ako ste ljubitelji fine dininiga i imate manje od 25 godina, rezervirajte svoj stol pozivom na broj 01/4834975 ili kliknite na https://www.dubravkin-put.com/rezervacije/ Rezervacije su dostupne svakim danom od 15. do 31. listopada.

2203, 2017

6/4 #VečerauValu

103, 2017

Nova karta signature koktela

U našem restoranu od sada možete probati koktele miksologa Filipa Pleteša. S iskustvom kao bar manager poznatog Nikki beach-a u Marbelli ili pak glavnog miksologa na prestižnim brodovima Norwegian Cruise Line i Holland America Cruise Line, Filip je najnovije pojačanje u našem timu. Zagrebačka koktel scena polako se ali sigurno upoznaje sa trendom craft bartendinga. Stoga nas ne čudi da njegovih 12 veličanstvenih signature koktela za čiju izradu koristi neke elemente koje sam priprema postaju pravi hit. Uzori poput svog mentora Julia Cabrere, ili pak Stevea Schneidera, ljubav prema autohtonim mediteranskim namirnicama koje su tipične za kraj u kojemu je odrastao te sklonost kombiniranju istih sa zanimljivim mezcalom, piscom ili pak rye whiskeyem jednostavno garantiraju dobar koktel.

702, 2017

14/2 Večer zaljubljenih

Kupid, srca, ruže, crvena boja, čokolada … pogodili ste? Bliži se taj dan u godini, dan zaljubljenih. Tim restorana Dubravkin put i ove je godine osmislio zanimljivu večer; poseban meni naziva ‘Red’ od 5 ili ‘White’ od 7 slijedova, pomno odabrana vina koje prate zanimljiva jela, kokteli koje za goste priprema naš barmen Filip Pleteš , glazba koju bira DJ Zozzo, dobra atmosfera i slatka iznenadenja našeg Willy Wonke Roberta Bašića. Ako ste pak romantični cijelu godinu, a osim ljubavi prema svojoj boljoj polovici gajite i neizmjernu ljubav prema hrani, vidimo se 14.veljače!

411, 2016

26/11 Večer s vinarima

Druga večer inspirirana međunarodnim festivalom vina i kulinarstva Vino.com u Dubravkinom putu održava se 26. studenog. Glavna uloga ove večere pripada isključivo onome što ljubitelji vina vole nazvati “božanskom napitku”- vinu. Gosti večeri su Krauthaker, Coronica i Tomić.

311, 2016

25/11 Priska and the boys

25. i 26. studenog se u zagrebačkom Hotelu Esplande održava međunarodni festival vina i kulinarstva Vino.com. Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vina i hrani u čemu smo zapravo i pronašli svoju inspiraciju za ovu večer. Šefica kuhinje Priska u goste poziva prijatelje koji su ujedino kuhari, glazbenici i naravno vinari – Bibich, Trapan i Šćurek. Svi će oni ovu večer učiniti malo drugačijom, opuštenijom i veselijom.

Prilagodba pristupačnosti