TIM

Filozofija i koncept Dubravkina puta svoje uporište pronalaze u timu ljudi koji vole ono što rade i vjeruju u to. Predanost i posvećenost poslu te jedinstvena znanja i vještine gostima pružaju ukusna, elegantna i sofisticirana iskustva.

 

Priska Thuring – chef
Robert Bašić – pastry chef
Marko Rundek – restaurant manager
Tihomir Purišić – head sommelier

Priska Thuring

chef

Priska Thuring, naša šefica kuhinje, rođena je u Švicarskoj, a odrasla u Kanadi. Pridružila se timu Dubravkina puta 2015. godine. Priska opisuje svoj menu kao kulinarsku vožnju po Mediteranu. Pri kuhanju se koristi uglavnom domaćim proizvodima, istodobno neumorno tražeći nove male proizvođače kako bi pokazala koliko Hrvatska može ponuditi. Visokokvalitetni proizvodi temelj su svakog jela, a poneki začini koje tu i tamo dodaje svojem meniju donose dašak sjevernoafričkog, španjolskog i libanonskog okusa. Priskina neprestana potreba za istraživanjem i putovanjima na kojima osvježava stara i stječe nova kulinarska iskustva, prožima cijeli menu. Pružiti gostima nezaboravno iskustvo, isprobati nove stvari, učiti o proizvodima – strasti su koje Prisku potiču da sa svojim timom neprestano pomiče granice.

Tihomir Purišić

Head Sommelier

„Neopisivo mi je zadovoljstvo vidjeti užitak na licima gostiju. Bilo to da iskusnima pružimo neki novi doživljaj bilo pak nekome tek otvorimo vrata u svijet gastronomije, biti dijelom tog trenutka velika mi je nagrada.”
Tihomir Purišić nosi 18 godina iskustva u svim oblicima ugostiteljstva; od poznatih barova, preko ekskluzivnih klubova i hotela, do nekih od najcjenjenijih zagrebačkih restorana. Strastveni je pohoditelj najboljih restorana svijeta i vječno „gladan” istraživač divnog svijeta ića i pića.

Robert Bašić

pastry chef

„Strast, ljubav, mašta – to je ono što me vodi i što se u konačnici pojavljuje na tanjuru.“ Robertov je cilj pomaknuti granice mogućeg, igrati se, iznenaditi, u čemu mu uvelike pomaže petnaestogodišnje iskustvo i članstvo u najelitnijem svjetskom društvu slastičara „Callebaut Chocolate Ambassadors club“ te rad i razmjena iskustva s brojnim svjetskim slastičarima na Chocolate Academy.