TIM

Filozofija i koncept Dubravkina puta svoje uporište pronalaze u timu ljudi koji vole ono što rade i vjeruju u to. Predanost i posvećenost poslu te jedinstvena znanja i vještine gostima pružaju ukusna, elegantna i sofisticirana iskustva.

Tibor Valinčić – chef
Robert Bašić – pastry chef
Tihomir Purišić – head sommelier

Tibor Valinčić

chef

Započeo je svoju karijeru sa 16 godina u Boškincu gdje je proveo 5 godina. Svake godine odlazio je na dodatna stažiranja po Europi. Na akademiji Intecci u Italiji školovao se za vođenje restorana.
„U kuhinji mi je najbitnija preciznost, briga o namirnici i povezanost tima. Smatram, da je uz pravi tim sve moguće. Namirnice biram sezonski i koliko god je moguće od lokalnih dobavljača. Smatram da Hrvatska ima jako puno kvalitetnih namirnica te im moramo davati potrebnu pažnju i brigu.“

Tihomir Purišić

Voditelj restorana i glavni sommelier

„Neopisivo mi je zadovoljstvo vidjeti užitak na licima gostiju. Bilo to da iskusnima pružimo neki novi doživljaj bilo pak nekome tek otvorimo vrata u svijet gastronomije, biti dijelom tog trenutka velika mi je nagrada.”
Tihomir Purišić nosi preko 20 godina iskustva u svim oblicima ugostiteljstva; od poznatih barova, preko ekskluzivnih klubova i hotela, do nekih od najcjenjenijih zagrebačkih restorana. Strastveni je pohoditelj najboljih restorana svijeta i vječno „gladan” istraživač divnog svijeta ića i pića.

Robert Bašić

pastry chef

„Strast, ljubav, mašta – to je ono što me vodi i što se u konačnici pojavljuje na tanjuru.“ Robertov je cilj pomaknuti granice mogućeg, igrati se, iznenaditi, u čemu mu uvelike pomaže petnaestogodišnje iskustvo i članstvo u najelitnijem svjetskom društvu slastičara „Callebaut Chocolate Ambassadors club“ te rad i razmjena iskustva s brojnim svjetskim slastičarima na Chocolate Academy.